Digitalisering van administratie in 2016

Digitalisering van administratie in 2016

Het jaar 2016 is met een mooi bericht begonnen: zelfs bij de overheid kun je voortaan digitaal factureren! Het volgende lazen we in de eerste week van dit jaar al op nu.nl:

 

“Elektronisch factureren is sneller, makkelijker en dus goedkoper,” zegt minister Verhagen van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie (EL&I). “Dat is niet alleen goed voor de belastingbetaler, maar ook gemakkelijker voor ondernemers”.
En gemakkelijker, daar houden we van bij Webfactuur. We roepen namelijk al jaren dat het bijhouden en verwerken van je financiële administratie vooral niet ingewikkeld moet zijn. Het kost onnodig veel tijd en energie voor iedereen die graag onderneemt maar geen verstand heeft van boekhouden.

 
2015 was voor ons een jaar dat veel mensen kennis maakten met onze (gratis) online facturatie mogelijkheden. Daar zijn we trots op! Het bevestigt, samen met deze verfrissende conclusie van minister Verhagen, dat we het altijd al bij het juiste eind hadden.


Webfactuur
werkt continu aan verbetering van haar diensten en producten. Hoe meer gebruikers we hebben, hoe meer we daar van leren! Heb jij al ontdekt hoe eenvoudig ons programma werkt? Dan horen we dat graag van je. Heb je Webfactuur nog niet geprobeerd? Of twijfel je of dit voor jou het beste programma is? Dan nodigen we je graag uit voor gratis testaccount of een goed gesprek. En de tijd daarvoor is nú, want 2016 is het jaar waarin we onze administratie massaal zullen digitaliseren. Mark our words!

< Naar blog overzicht