Betaald krijgen: stuur een factuur herinnering

Als je werkzaamheden uitvoert voor opdrachtgevers wil je natuurlijk wel betaald krijgen. Een efficiënte online facturatie helpt je bij het versturen van de facturen, maar wat als een factuur niet direct betaald wordt? Wanneer stuur je een (factuur-) herinnering?

Automatisch online herinneringen maken

Het gratis online facturatiesysteem van Webfactuur biedt uitkomst met slimme software die zich niet beperkt tot het uitsturen van facturen, maar ook een melding geeft als de betalingstermijn verstreken is of automatisch een factuur herinnering verstuurt. Handig, want zo hoef je zelf niet elke week na te kijken welke facturen wel of niet voldaan zijn, maar geef je dit uit handen aan het software pakket dat voor jouw online herinneringen kan maken.

 

In je persoonlijke account zie je direct welke facturen nog open staan en welke (factuur)herinnering is uitgestuurd. Zo heb je in één oogopslag de gewenste informatie in beeld en ben je aanzienlijk minder tijd kwijt met online facturatie.

 

Het gratis online facturatiesysteem van Webfactuur is speciaal ontwikkeld voor ZZP’ers en MKB’ers die hun tijd liever investeren in ondernemen in plaats van tijdrovende administratieve werkzaamheden zoals herinneringen maken. Webfactuur is slim, efficiënt en overzichtelijk.

Gratis herinneringen maken iets voor jouw bedrijf?

Je kunt met onze online software gratis herinneringen maken. Bekijk onze facturatiepakketten en stuur gratis een factuur herinnering! Ben je benieuwd wat ons systeem om online herinneringen te maken voor jouw organisatie kan betekenen? Of wil je graag een afspraak met ons maken? Neem dan vrijblijvend contact op, wij zijn je graag van dienst.